Etkinlik

2. GELENEKSEL ÜNİVERSİTE ŞEHİR BULUŞMASINDA AESEM

Ahi Evran Üniversitesi şehriyle kaynaşmaya ve bütünleşmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bugüne Ahi Evran Üniversitesi’nin Kırşehir’in dünyaya açılan kapısı olması amacıyla yaptığı çalışmalar ile göz dolduran Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, iki yıldır da üniversiteyi şehir ile buluşturuyor. Dünyada, Türkiye’de ve Kırşehir’de, Ahi Evran Üniversitesi’ne ilkleri yaşatan Rektör Karakaya, üniversite-şehir işbirliğinin önemini her platformda dile getiriyor ve şehirde yaşayan herkes ile istişareler yaparak şehrimize katkı sağlamaya devam ediyor. Üniversitemiz tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve 3 gün sürecek olan “2. Geleneksel Üniversite Şehir Buluşması” 10 Mayıs 2018 tarihinde Cacabey Meydanında çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Kırşehirli vatandaşlar tarafından yoğun ilginin gösterildiği 2. Geleneksel Üniversite Şehir Buluşması etkinliğinde AESEM olarak standımızla yerimizi aldık ve AESEM hakkında şehir halkına detaylı bilgi aktarımı yaptık.