Duyuru

PROJEKTİF TESTLER EĞİTİMİ BAŞVURULARI HAKKINDA

Sayın Kursiyer,

Ahi Evran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’ne Projektif Testler Eğitimi almak üzere başvurdunuz. Online olarak yapılacak eğitim için Pandemi süreci dolayısıyla evraklar online olarak teslim alınacaktır.  Aşağıda belirtilen evrakların 14 Ekim 2020 tarihi mesai bitimine kadar tarafımıza aesem@ahievran.edu.tr adresine yollanması önemle rica olunur. Evrakları tamamlanmış olan kursiyerlerimize online sisteme giriş yapacakları kullanıcı adı ve şifre yollanacaktır. Belirtilen tarihe azami özen göstermeniz rica olunur.

İstenilen Evraklar;

1. Kurs Kayıt Formu (Mail ekinde size yollanmıştır)- Bilgilerin eksiksiz doldurulup tarafımıza yollanması gerekmektedir.
  2. Kimlik Belgesi Fotoğrafı-Arkalı,Önlü-
  3. Ücret Dekontu Fotoğrafı
  4. Öğrenim durumunu gösterir belge
  5. İndirim başlıkları konulu belgelerinin fotoğrafları;
    1. Şehit Yakınları ve Gazilerimize %50
    2. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Akademik ve İdari Personel ,eş ve çocuklarına %15
    3. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi mezun ve öğrencilerine %10 indirim.

ÜCRETİN YATIRILACAĞI BANKA HESAP NUMARASI

VAKIFBANK KIRŞEHİR ŞUBESİ AESEM HESABINA

TR86 0001 5001 5800 7305 3055 59

AÇIKLAMA KISMINAAD-SOYAD,TC KİMLİK NO VE KURS ADI BELİRTİLEREK YATIRMALARI GEREKMEKTEDİR.