BİLİMSEL MAKALE YAZMA VE GPOWER PROGRAMI İLE GÜÇ ANALİZİ KURSU
4.6.2021

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bilimsel Makale Yazma ve Gpower Programı ile Güç Analizi Kursu başvuruları başlamıştır.Kursumuza Lisans, Yüksek Lisans, Doktora düzeyindeki öğrenciler ve alanda çalışan hemşireler katılabilir. Kurs saati 6 saat ve online olarak yapılacaktır. Pandemi süreci dolayısıyla evraklar online olarak teslim alınacaktır.  Aşağıda belirtilen evrakların 15 Haziran 2021 tarihi mesai bitimine kadar tarafımıza aesem@ahievran.edu.tr adresine yollanması önemle rica olunur. Evrakları tamamlanmış olan kursiyerlerimize online sisteme giriş yapacakları kullanıcı adı ve şifre yollanacaktır. Belirtilen tarihe azami özen göstermeniz rica olunur.

İstenilen Evraklar;

1. Kurs Kayıt Formu (https://aesem.ahievran.edu.tr/icerik/formlar)- Bilgilerin eksiksiz doldurulup tarafımıza yollanması gerekmektedir.
  2. Kimlik Belgesi Fotoğrafı-Arkalı,Önlü-
  3. Ücret Dekontu Fotoğrafı

KURS ÜCRETİ :  250,00 TL

ÜCRETİN YATIRILACAĞI BANKA HESAP NUMARASI

VAKIFBANK KIRŞEHİR ŞUBESİ AESEM HESABINA

TR86 0001 5001 5800 7305 3055 59

AÇIKLAMA KISMINA AD-SOYAD,TC KİMLİK NO VE KURS ADI BELİRTİLEREK YATIRMALARI GEREKMEKTEDİR.